Kezdőlap Árlisták Árajánlatkérés Vásárlás Vásárlás menete Gyakori kérdések Támogatás GDPR - Adatvédelem Elérhetőség


A vásárlás meneteAz on-line kitölthető megrendelőlap elektronikus elküldése után kapcsolatba lépünk Önnel, ellenőrizzük adatait, s jelezzük, hogy megkaptuk a megrendelést. Ezt követően a regisztráció menete céges és magán ügyfeleinknél eltérően muködik:


Céges regisztráció menete:

Régebbi, illetve vezetékes telefonnal és honlappal rendelkező ügyfelek esetén elvégezzük a program(ok) regisztrációját, majd elküldjük a hivatalos számlát levélben a cég címére. A fizetési módszer: 8 napos utólagos banki átutalás a számla kézhezvételétől számítva.
Ha az ügyfél nem rendelkezik vezetékes telefonnal és honlappal, akkor az alább olvasható, magánügyfeleknél leírt módon kezeljük a megrendelést.


Magánszemély regisztrációjának menete:

A megrendelő banki átutalással* vagy postai csekken** befizeti a regisztrálandó program árát cégünk részére. Banki átutalás esetén a regisztráció elvégzése azon a napon történik, amikor a program ára megjelenik a számlánkon (körülbelül 2 nap), míg postai csekk esetén akkor regisztráljuk a felhasználót, amikor a csekk kézbesítésre kerül. Mindkét esetben a felhasználónak lehetőséget adunk a regisztráció gyorsítására: ha beszkenneli a postai, lepecsételt igazoló szelvényt, vagy banki befizetési szelvényt, vagy elküldi az internetes utalás képernyőképét, és mellékletként elküldi cégünk bármelyik E-mail címére, akkor még aznap/másnap reggelre regisztráljuk a felhasználót. Egy kérésünk van: jó minőségu, olvasható legyen a kép, s méretben ne haladja meg az 50-100 kB-ot e-mail esetén. Köszönjük!

A regisztráció elvégzése után levélben küldjük az ÁFA-s számlát a regisztrációról a megrendelő által a megrendelőlapban megadott címre.

*Macasoft Bt. számlaszáma (MKB bank): 1030-0002-3321-7741-0000-3285
**Macasoft Bt., 9028 Győr, Móra Ferenc tér 14. I/3.

A jobb oldali listából tudja elérni az adott programok árlistáját és az on-line árajánlatkérő és megrendelőlapokat.